Lean-menetelmällä vahvistetaan kilpailukykyä – konkreettisia tuloksia nopeasti.

Lean-menetelmä on lisäarvon tuottamista toimintaan. Kilpailukyvyn kehittämiseksi organisaation tulee tunnistaa ja ymmärtää lisäarvo asiakkaan näkökulmasta ja poistaa lisäarvoa tuottamattomia toimintoja eli hukkaa prosesseistaan.

Lean-menetelmillä kehitetään prosessien virtausta eli kykyä toimia mahdollisimman vähillä keskeytyksillä, odotuksilla, vaihteluilla ja turhilla toiminnoilla. Lean on jatkuvaa kehittämistä eli pyrkimystä täydelliseen toimintaan henkilöstön kehityspotentiaalia hyödyntäen.

Lean on tällä hetkellä paras menetelmä kilpailukyvyn ja prosessien kehittämiseen. Lean-työskentely on yhdessä asiakkaan kanssa tekemistä – tähän viittaa nimikin, Lean Team – Lean-tiimi. Yhdessä Lean-asiantuntijasi kanssa jalostat myös liikkeenjohdolliset asiat suunnitelmasta konkretiaan.

Asiakaslupaus: Kun organisaatiosi sitoutuu kanssamme Lean-kehittämiseen, viemme yhdessä tarvittavia muutoksia ammattimaisesti heti käytäntöön. Operatiiviset mittarit paranevat keskimäärin 6–12 kuukaudessa ja kehittämisen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.